Vermont

View listings

vermont.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Vermont

Fastighet till salu i Vermont

Det gränsar Massachusetts i söder, New Hampshire i öster, New York i väster och Kanada i norr

Om du letar efter egendom till salu i Vermont måste du läsa vår rapport om detta land.

Vermont är ett tillstånd i nordöstra USA som är känt för sitt naturlandskap, huvudsakligen täckt av skogar. Vermont är också känt för över 100 täckta broar, gjorda i trä och går tillbaka till 1800-talet, och för den massiva produktionen av lönnsirap.

Halvårsrapporten är en viktig milstolpe för fastighetsutveckling, särskilt i nordvästra Vermont. Vi befinner oss mitt i den traditionella marknadshöjden.
 
Antalet fastigheter till salu i Vermont i alla kategorier, inklusive ensamfamiljer, flerbostadsfastigheter, land och lyx i nordvästra Vermont är högt under första halvåret 2017. Det är ett positivt tecken efter en måttlig , men minskar den långsiktiga enhetsförsäljningen. De genomsnittliga försäljningspriserna fortsatte att stiga för försäljning. De genomsnittliga försäljningspriserna tillsattes till 2,0%.

Vermont-marknaden återspeglar den nuvarande nationella trenden med låga lagernivåer.

Även stigande hypotekslån är en faktor. Under 2012 ökade hypotekslånen från 4% till 4,5%, vilket ökade huruvida vissa köpare brådde att köpa fastigheter till salu i Vermont.

Här såg försäljningen en stark efterfrågan på inköp, särskilt i prissegment på mindre än 350 000 dollar.

 För första gången i juni om 10 år är priserna på fastigheter till salu i Vermont lägre med en minskning med 3,5% jämfört med juni föregående år.

Bostadslandskapet har förändrats under det senaste året, med den federala regeringen som genomför ett stresstest den 1 januari, som handlar om framtida intressen.

För månaden i rad har fastighetsförsäljningen löpt ut.

Bostadsförsäljningen minskade med 13,7% jämfört med juni 2017; Försäljningen av bostadsfastigheter minskade med 13,3% och bostadsrättsförsäljningen minskade med 15,6%.

Nyare försäljning pågår och förväntas fortsätta under hösten.

Vissa områden på den lokala marknaden är bättre än andra som Dunnville och Grimsby.

Särskilt aktiva områden de senaste åren, som Hamilton East, Hamilton Center och Burlington, fortsätter att lyckas med mindre försäljning.

 •  
  Flytta till Vermont. Expatriate och bor i Vermont

      Efter analyserna fortsätter vi att göra, på jakt efter de viktigaste funktionerna som gör en nation mer konkurrenskraftig än andra, vi skulle verkligen inte kunna förbise en unik och bekväm verklighet. Med stjärnor och ränder i hjärtat, som ligger i New England-regionen, är det ledande läg ...

 •  
  5 bästa amerikanska stater var man ska flytta. Överraskningen? Vermont!

    Varje år utarbetas rankningar över hela världen om välbefinnande, säkerhet och i allmänhet de bästa förutsättningarna för livet. Idag analyserar vi fem amerikanska stater som kommer att överraska dig. En av dessa som kommer att väcka mer överraskning i dig är Vermont. Efter den här korta artike ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 15440

Försäljning Villa, Vermont, Burlington, Shelburne, 550 Hinesburg Road

13,431,572.16SEK
Försäljning
Villa

397.81 m²
Enastående lakefront radhus! Elegant och sofistikerad med utsikt över sjön och bergen och västra solnedgångar från nästan alla rum. Detta hem kombiner...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Inställningar

  För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

  Ställ nu Visa inte igen
BB